Så agerar vi i Coronatider.

Många av er kanske undrar vad som kommer att hända med ÖSS och båtlivet i sommar nu när Coronaviruset är här. Vår plan är alla skall få sina båtar i sjön. Sjösättning räknar vi med att kunna genomföra som planerat bara vår slip personal får vara friska samt att du som båtägare också är frisk vid sjösättningen. De nya bryggorna jobbas det på och här går arbetet bra med den reducerade styrka som vi nu planerat för. Arbetsdagarna hoppas vi också kan genomföras. Seglarskolan är planerad midsommarveckan. Medlemsmötet i maj är just nu osäkrare.
ÖSS förutsätter att även du som individ tar ditt ansvar gällande viruset i mötet med andra medlemmar, på varvet och i klubbens lokaler.
Vi håller klubblokalen och toaletter öppna. I köket är det en familj åt gången som gäller samt att om du har ärende till vår expedition finns nu en gräns innanför dörren som skall respekteras.
ÖSS följer, som nämns på annan plats här på hemsidan, Folkhälsomyndighetens riktlinjer och om förändringar krävs kan vi komma att behöva göra ändringar och då är hemsidan bästa informationskällan.
Var nu rädda om varandra och håll socialt avstånd.
/Styrelsen